Sí és snowboard teszt


 

Kellemeset a hasznossal! Próbáld ki Hintertuxon ingyenesen a piacvezető márkák (síteszt: HEAD, Elan, Nordica, snowboard teszt: HEAD, Capita, Union, F2, Deeluxe) legújabb darabjait!

A sí és snowboard teszt utasainknak ingyenes! A tesztelők között tandtsport ajándékutalványt sorolunk ki! 

A tesztelhető modellekről további infókat a facebook eseményünk alatt találsz! 

 

Idén csak sítesztet biztosítunk utasainkank! Mergértéseteket ezúton is köszönjük! 

 

ÉLD ÁT A VÉGLETEKET! TESZTELJ ÉS DÖNTSD EL, MELYIK PASSZOL A TE A STÍLUSODHOZ!


VIP program:
Carving, szlalom, és speed technikák sízése a  legújabb felszerelések tesztelésével.  
Indulás a Tesztbázisról (Tuxer Fernerhaus terasz).
Időpontok: 10.29-30. 11:00 és 13:30, 10.31. amatőr verseny keretében: pályanézés 12:00, verseny 13:00.

A tematikus sítesztet Vince P. Márton mesteroktató vezényli.

Sí és snowboard verseny

Programsorozatunkat természetesen idén is sí és snowboard versennyel zárjuk. A programot profi osztrák szervezők segítségével bonyolítjuk le az alábbi számban:

GS Lite - amatőr klasszikus óriásműlesikló edzés és verseny

Helyszín: Kaserer 2 sílift – 12-es számú pálya
Edzés: 10.30. (péntek) 10:00-14:00
Verseny pályanézés: 10.31. (szombat) 12:00
Verseny rajt: 10.31. (szombat) 13:00

Eredményhirdetés: Geniesserhotel Lanersbacherhof  - 10.31. (szombat) 20:30

 

A program megrendezéséről a létszám ismeretében döntünk, melyről utasainkat tájékoztatni fogjuk!

Natur Ice Palast

A 2007-ben a hintertuxi gleccser alatt felfedezett Jégpalota lélegzetelállító és egyben misztikus élmény!

A Jégpalota a világon egyedülálló természeti kincs, mely ideális program lehet az egész család számára (6 éves kortól). A bejárat kb. 3-4 percnyi sétára van a Gleccserbusz 3 hegyi állomásától. A jégvilágban kialakult barlangrendszer 4 részből, a Bejárati Csarnokból, a Jégkúp Galériából, a Katakombákból és a Jégpalota Főterméből áll. A gyakran 25 méterrel a sípályák alatt, illetve akár 15 m belmagasságot is elérő termeket vezetett túrák keretében járhatjuk be, melynek során lenyűgöző fényjátékokban, jégalakzatokban gyönyörködhetünk.

Mivel állandó 0° van, így a túrán mindenképp meleg ruhában és kényelmes cipőben vegyetek részt.

  A jégbarlang egész évben nyitva van, remek program egy síelés után, de akár a Panoráma terasszal kombinálva is felejthetetlen élmény. 

PROGRAM: 
Vezetett túra, időtartam. kb. 1-1,5 óra. 
Időpont: 10.30. (péntek) 13:30
Részvételi díj: felnőtt 26 €/fő, gyerek 11 éves korig 13 €/fő. Belépés 6 év felett.
 

A program idén fakultatív, egyénileg látogatható.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Sí és snowboard oktatás

TÖRÖLVE! 

Minden korosztálynak, minden tudásszinten!

Sajátítsd el a síelés alapjait vagy tökéletesítsd technikádat képzett oktatók segítségével! Profi szakemberekből álló oktatói gárdánk gyermek és felnőtt csoportok oktatását végzik kezdőtől a haladó szintig.

Az oktatásra előzetesen, az utazási irodában szükséges jelentkezni!

Az oktatás időtartama 3 napon (10.29-31.) napi 2x2 óra. Díja: 140 €/fő.

 

Az oktatás előzetes regisztrációhoz kötött, mivel az oktatói gárdát az előzetes létszám szerint delegáljuk! A részvételi díj foglaláskor fizetendő! 

 

Borkóstoló: Laposa Birtok

TÖRÖLVE! 
 
Szokásos borestünk folyamán újból hazai ízeket kóstoltatunk, idei vendégünk a badacsonyi Laposa Birtok
 
Egy család, egy borászat, egy birtok és sok-sok gasztronómiai élmény - mindez páratlan balatoni panorámával. A Laposa Birtok alapvetően tradicionális, helyi szőlőfajtákkal foglalkozik, amelyek a vulkanikus eredetű tanúhegyek legjobb területein teremnek. A mára 30 hektárosra nőtt Laposa Birtok gerincét a '90-es években vásárolt területek adják, melyek Badacsonyban, Csobáncon és Köves-hegyen találhatóak. A folyamatos fejlesztéseknek, valamint az értékteremtő  üzletpolitikának köszönhetően a Laposa Birtok napjainkra Badacsony egyik legkedveltebb borászatává vált.
 
 
Tervezett borsor:
 
Friss 2020
Tiszta Olaszrizling, mely a maga frissességével és intenzív illatával, könnyed és fiatalos jellegével, ugyanakkor tartalmasságával lesz felejthetetlen. Citrusos jegyek, enyhe fűszeresség, üde savak, hosszan tartó zamatok és megbízható minőség jellemezi.
 
 
Pino 2019
Pinot grigio, azaz szürkebarát a javából, egy kis csavarral. Gazdag és összetett tétel a borterasz előtti napsütötte déli dűlő terméséből. Illatában virágok, körte és fehér húsú gyümölcsök érezhetők, zamatában érettebb, komolyabb arcát mutatja a kis maradék cukornak köszönhetően. Kóstoláskor teljesen betölti minden érzékedet: a fajta és a vulkanikus talaj tökéletes találkozása, végtelen lehetőségekkel.
 
 
Rizling2 2019
A Rajnai rizling igazi kozmopolita, aki sok helyen jól érzi magát, de Badacsony elsőosztályú termőterületei kifejezetten jól állnak neki, már több mint 200 éve van jelen a borvidéken. A hagyományok és a XXI. századi technológia találkozása. Hatványozott íz, hatványozott élvezet. Mély citromsárga szín. Illatában fajta jelleges, zöldalmás, lime-os, kicsit hársfa virágos, enyhén petrolos jegyek dominálnak. Kóstolva száraz, ásványos, ízében telt, gazdag barackos jegyek teszik harmonikussá.
 
 
Kéknyelű 2019
Igazi badacsonyi kuriózum ez a fajta: nagyon sok odafigyelést igényel és nem egy „egyszerű eset”, de minden törődést és jó évjáratot többszörösen hálál meg. Felejthetetlen, semmihez nem hasonlítható bort ad, mely hosszan érik, és folyton változóban van. Fiatalon virágos illata az idő előre haladtával egyre inkább a sárga gyümölcsöket idézi - de soha nem tolakszik előtérbe. A naturális, markánsan ásványos ízjegyekhez határozott savgerinc társul. Egy igazi terroir-bor - hamisítatlan Laposafelfogásban.
 
 
Apukám Világa 2018
Az Apukám Világa több mint egy bor. Egy olyan történet, amiben a család eszmeisége köszön vissza. Egy tétel, amivel a régi nagy badacsonyi borok, és az édesapa, dr. Laposa József előtt tisztelegnek. „Ez a bor a régi nagy borokat képviseli, magasabb alkohollal, tartalmas, érett ízvilággal és a Badacsonyra jellemző, összetéveszthetetlen lágysággal. Igyekszünk vele megmutatni a termőhely adottságait. Ezek a típusú borok több éves érlelés után kerülnek piacra, mert a másodlagos és harmadlagos ízjegyek ekkor válnak teljessé” – mondja dr. Laposa József.

 

Aprés Ski & Night Party: Mr. Vasovski

Ahogyan azt már megszokhattátok, a gleccserfesztivál résztvevőinknek ital kuponokkal kedveskedünk, melyeket két helyen tudtok beváltani.

 

1.) Aprés Ski Party - Sommerberg Arena (KÖRHÜTTE) Gletscherbus középállomásán   TÖRÖLVE! 

Liftzárás előtt klasszikus tiroli hütte nóták és italok társasága mellett vezetjük le a napi izgalmakat.

 

2.) Night Party - Kleine Tenne (Lanersbach)

PROGRAM:

10.29. Night Party - vendég: Mr. Vasovski   TÖRÖLVE! 

Mr. Vasovski összetéveszthetetlen zenei stílusát a zene és személyiségének párosítása adja. Több mint 10 éve az igényes “disco” hangzás nagyköveteként tevékenykedik - zenekarával karöltve - azzal a céllal, hogy közvetítsék a zene vibrálását az igényes zenére vágyó közönségnek! Budapest legnépszerűbb klubjainak (korábban Trafiq, HelloBaby, napjainkban Raqpart) rezidense/rendszeres fellépője, de állandó vendége a fesztiváloknak, különböző nagyobb volumenű rendezvényeknek. Önálló fellépései mellett rendkívül népszerűek az egyéb produkciói: a Vasovski Live (élőzenével kísért dj szett) és a Vasovski Symphonic (szimfonikus zenekarral kísért dj szett), melyek mai napig páratlan színfoltjai a magyar zenei palettának.

 

10.31. Amatőr verseny eredményhirdetés és záró party

21:00-tól eredményhirdetés
22:30-tól záró buli helyi DJ-vel