Sí és snowboard teszt


 

Kellemeset a hasznossal! Próbáld ki Hintertuxon ingyenesen a legmenőbb márkák ( síteszt:HEAD, Elan, Nordica, Atomic. Snowboard teszt: HEAD, Capita, Union) legújabb darabjait!

A sí és snowboard teszt utasainknak ingyenes! 


VIP program:
Carving, szlalom, és speed technikák sízése a  legújabb felszerelések tesztelésével.  
Indulás a Tesztbázisról (Tuxer Fernerhaus terasz).
Időpontok: 10.31. (csütörtök) 11:00 és 13:30, 11.01. (péntek) 10:30 és 13:30, 11.02. (szombat) 10:30 (amatőr verseny keretében).

A tematikus sítesztet Vince P. Márton mesteroktató vezényli.


Részvétel VIP Karszalaggal!

 

És hogy milyen újdonságokra számíthatsz idén? 


HEAD

A TUX Fesztiválon minden HEAD síléc tesztelő nyereményjátékban vesz részt, ahol értékes HEAD ajándékokat sorolunk ki! ÉLD ÁT A VÉGLETEKET! TESZTELJ ÉS DÖNTSD EL, MELYIK A STÍLUSOD!


Az all mountain sílécek piacán a legújabb trend, hogy a lécnek minél könnyebbnek kell lennie. A szuperkönnyű léc azonban hogyan tudja megőrizni stabilitását és torziós merevségét nagy sebesség mellett? A HEAD évekkel ezelőtt beépítette a síléc konstrukcióba a nano technológiát képviselő GRAPHENE-t, melyet most KARUBA fa réteggel egészített ki.  

 

A sílécekről bővebb infomárciókat a tandtsport weboldalán találtok.
 

NORDICA
 
 
Jól sízel és imádod a sebességet? Teszteld Felix Neureuter és Dominik Paris által preferált Dobermann síléceket! A NORDICA kompromisszumokat nem ismerő racing kategóriás DOBERMANN sícipői és sílécei együtt lettek fejlesztve a legjobbaknak. És hogy milyen egy DOBERMANN? Ördögi külleme tiszteletet parancsol. Hol vad, hol szelíd. Erős, mégis elegáns. A Te stílusod illik hozzá?
 

ELAN

A legmodernebb technológia találkozása a prémium minőséggel.
A lécek, ezt a matt, sejtelmesen elegáns hatást egy carbon rétegnek köszönhetik, amivel nem csak egy végletekig elegáns design-t kapnak, de a szénszálas technológiának köszönhetően a lécek torziós merevsége is javul, ettől még erőteljesebb, még dinamikusabb síélményt adnak.

 


 

ATOMIC TESZT

Atomic síteszt az ATOMICLUB közreműködésével! Az ATOMIC márka képviseletével 23 éve foglalkozó szaküzletünk a sípályán bemutatja a  legújabb fejlesztésű verseny és allmountain síléceit, sícipőit. 
 
REDSTER X9 + X 12 TL
Az Atomic Redster X9 síléc ideális, ha szeretne egy kicsit versenyezni, aztán az idő többi részében gyorsan síelne a pályán. Egyik legfőbb jellemzője a Világkupa innovációnk, a Servotec, ami fürgébbé teszi a sílécet a kanyarokban és stabilabbá az egyenesekben. Továbbá megtalálható benne a Multi Radius Sidecut, ami félúton van a szuperóriás-műlesikló és a szlalom síléc között, illetve a pálya hosszú és rövid kanyarjaihoz egyaránt megfelel. Nincs más dolga, mint egész szezonban a pályán száguldani!
 
ATOMIC HAWX ULTRA, A SZUPERKÖNNYŰ KESKENY ÉPÍTÉSŰ ALL-MOUNTAIN SÍCIPŐ
Ha keskeny a lábad és egy sportos, könnyű all-mountain sícipőt keresel, az Atomic Hawx Ultra 130S a megoldás. Egyike a férfiak számára készült top sícipőknek, legendás Hawx-érzéssel, kemény 130-as flex-el és keskeny, 98 mm-es szélességgel. A Hawx Ultra a legkönnyebb Atomic alpesi sícipő termékcsalád. A radikális Progressive Shell lábfeji rész, amelyben a kulcsterületek erősítést kaptak, de mindenhol csökkent a falvastagság hogy a súlya kevesebb legyen, majd ezt kombinálták az Energy Backbone erősítéssel.Ez egy megerősített, asszimmetrikus váz, amely extra erőt és éltartást ad a dinamikus  síeléshez.

 
Hagyományainkhoz híven minden érdeklődőt meghívunk egy friss kávéra is a teraszon!
Előre foglalás a dunakonzult@gmail.com vagy a pofifüzetben a facebook.com/atomiclub oldalon lehetséges.

 

Sí és snowboard oktatás

 

Minden korosztálynak, minden tudásszinten!

Sajátítsd el a síelés alapjait vagy tökéletesítsd technikádat képzett oktatók segítségével! Profi szakemberekből álló oktatói gárdánk gyermek és felnőtt csoportok oktatását végzik kezdőtől a haladó szintig.

Az oktatásra előzetesen, az utazási irodában szükséges jelentkezni!

Az oktatás időtartama 3 napon (10.31-11.02) napi 1x2 óra, díja: 60 €/fő ( VIP csomaggal ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött)

Sí és snowboard verseny

Programsorozatunkat természetesen idén is sí és snowboard versennyel zárjuk. A programot profi osztrák szervezők segítségével bonyolítjuk le az alábbi számban:

GS Lite - amatőr klasszikus óriásműlesikló edzés és verseny

Helyszín: Kaserer 2 sílift – 12-es számú pálya
Edzés: 10.31 10:00-12:00
Verseny pályanézés: 11.01 12:00
Verseny rajt: 11.01 13:00

Eredményhirdetés: Kleine Tenne (Lanersbach) - 11.02 (szombat) 20:30

Dél-amerikai borest

 
Borgasztronómiai est a havas csúcsokon nívós borokkal! Idén a dél-amerikai borok lesznek terítéken.
 
Ingyenes részvétel a VIP csomagot vásárolt vendégeinknek.
 
Alap csomag vásárlása esetén felár ellenében és előzetes regisztrációt követően lehet részt venni az eseményen.
 
 

Aprés Ski Party & Halloween Party

 

Minden nap Aprés Ski Party & Night Party!

A Gletscherbus középállomásán, Sommerbergen liftzáráskor találkozunk, ahol klasszikus tiroli hütte nóták és italok társasága mellett vezetjük le a napi feszültséget...

A fergeteges esti partik tekintetében idén is magasra tesszük a lécet! Esti bulijaink helyszíne a Kleine Tenne.

Rezidens: Juhász Laci

10.31. Halloween Party jelmezversennyel

11.02. eredményhirdetés és záró party

 A gleccserfesztivál résztvevőinknek ital kuponnal kedveskedünk

A jelmezedet ne hagyd itthon!

 

Natur Ice Palast

 

A 2007-ben a hintertuxi gleccser alatt felfedezett Jégpalota lélegzetelállító és egyben misztikus élmény!

A Jégpalota a világon egyedülálló természeti kincs, mely ideális program lehet az egész család számára (6 éves kortól). A bejárat kb. 3-4 percnyi sétára van a Gleccserbusz 3 hegyi állomásától. A jégvilágban kialakult barlangrendszer 4 részből, a Bejárati Csarnokból, a Jégkúp Galériából, a Katakombákból és a Jégpalota Főterméből áll. A gyakran 25 méterrel a sípályák alatt, illetve akár 15 m belmagasságot is elérő termeket vezetett túrák keretében járhatjuk be, melynek során lenyűgöző fényjátékokban, jégalakzatokban gyönyörködhetünk.

Mivel állandó 0° van, így a túrán mindenképp meleg ruhában és kényelmes cipőben vegyetek részt.

  A jégbarlang egész évben nyitva van, remek program egy síelés után, de akár a Panoráma terasszal kombinálva is felejthetetlen élmény. 

 

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!